Ajankohtaista

Tervetuloa Peppi-kesäpäiville 13.-14.6.2019!

5.2.2019

Tervetuloa Peppi-kesäpäiville! Peppi-kehittäjäpäivät järjestetään 13.-14.6.2019 Hankenilla Helsingissä. Ensimmäisen päivän keynote-puhujana on vararehtori Cimmo […]

Tervetuloa Peppi-kesäpäiville!

Peppi-kehittäjäpäivät järjestetään 13.-14.6.2019 Hankenilla Helsingissä.

Ensimmäisen päivän keynote-puhujana on vararehtori Cimmo Nurmi Satakunnan ammattikorkeakoulusta. Nurmen esityksen aiheena on: “Mitä tekoäly on, mitä se ei ole ja mitä se voisi olla ”. Ensimmäisenä päivänä on myös Peppi-konsortion ohjausryhmän yleisöä osallistava paneelikeskustelu strategisista kysymyksistä 2020-luvulle, minkä jälkeen keskitytään järjestelmäkokonaisuuden tuleviin ominaisuuksiin.

Toisen päivän teemana on Peppi-konsortio ja keynote-puhujana on FT Marjo Kamila, jonka esitys käsittelee palvelumuotoilun mahdollisuuksia kehittämisessä. Päivä jatkuu teemaryhmien sekä teknisen työryhmän kokouksilla.

Tilaisuus on avoin korkeakouluille ja sidosryhmille avoin, tervetuloa mukaan!

OHJELMA

Katso päivien monipuolinen ohjelma!

LISÄTIETOJA

Kysymykset päiviä koskien voi lähettää päivien suunnittelusta vastaaville Pauliina Halmeelle (a.pauliina.halme@gmail.com), Annamaria Ahoselle (annamaria.ahonen@lamk.fi) tai Tuomas Oramalle (tuomas.orama@metropolia.fi).

Yhteistyöllä kohti joustavampaa opintohallintoa

7.10.2016

Turun alueen viisi korkeakoulua tekevät yhteistyötä joustavamman opintohallinnon eteen. Mukana on kaksi ruotsin. ja kolme suomenkielistä oppilaitosta.