Ajankohtaista

Tervetuloa Peppi-kehittäjäpäiville 13.-14.6.2019!

5.2.2019

Tervetuloa Peppi-kehittäjäpäiville! Peppi-kehittäjäpäivät järjestetään 13.-14.6.2019 Hankenilla Helsingissä. Kaksipäiväiseen tilaisuuteen mahtuu ohjelmaa niin sisältöasiantuntijoille […]

Tervetuloa Peppi-kehittäjäpäiville!

Peppi-kehittäjäpäivät järjestetään 13.-14.6.2019 Hankenilla Helsingissä. Kaksipäiväiseen tilaisuuteen mahtuu ohjelmaa niin sisältöasiantuntijoille kuin teknisille taitajillekin. Ensimmäisen päivän ohjelmassa on yhteisen osuuden lisäksi ohjelmapolkuja, joissa käydään läpi mm. Pepin yhteisöllistä ylläpitoa teknisestä näkökulmasta, tulevia uusia ominaisuuksia sekä tuoreimmat kuulumiset liitännäisistä. Yhtenä päivien kantavana teemana on tiedolla johtaminen; miten Pepistä saatavaa dataa voidaan tehokkaasti hyödyntää koulutustoiminnan johtamisessa ja suunnittelussa.

Tilaisuuden ensimmäinen päivä on avoin kaikille korkeakouluille ja sidosryhmille avoin, tervetuloa mukaan!

Seminaarin toisen päivän teema on Peppi-konsortio. Päivä alkaa teemaryhmien sekä teknisen työryhmän kokouksilla, iltapäivä on varattu työpajatyöskentelylle. Toinen päivä on nimensä mukaisesti varattu konsortion sisäiselle työskentelylle.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu myöhemmin.

OHJELMA

Ohjelma päivittyy myöhemmin

LISÄTIETOJA

Kysymykset päiviä koskien voi lähettää päivien suunnittelusta vastaaville Annamaria Ahoselle (annamaria.ahonen@lamk.fi) tai Tuomas Oramalle (tuomas.orama@metropolia.fi).

Yhteistyöllä kohti joustavampaa opintohallintoa

7.10.2016

Turun alueen viisi korkeakoulua tekevät yhteistyötä joustavamman opintohallinnon eteen. Mukana on kaksi ruotsin. ja kolme suomenkielistä oppilaitosta.