Tervetuloa Peppi-kesäpäiville 13.-14.6.2019!

5.2.2019

Tervetuloa Peppi-kesäpäiville! Peppi-kehittäjäpäivät järjestetään 13.-14.6.2019 Hankenilla Helsingissä. Ensimmäisen päivän keynote-puhujana on vararehtori Cimmo […]

Tervetuloa Peppi-kesäpäiville!

Peppi-kehittäjäpäivät järjestetään 13.-14.6.2019 Hankenilla Helsingissä.

Ensimmäisen päivän keynote-puhujana on vararehtori Cimmo Nurmi Satakunnan ammattikorkeakoulusta. Nurmen esityksen aiheena on: “Mitä tekoäly on, mitä se ei ole ja mitä se voisi olla ”. Ensimmäisenä päivänä on myös Peppi-konsortion ohjausryhmän yleisöä osallistava paneelikeskustelu strategisista kysymyksistä 2020-luvulle, minkä jälkeen keskitytään järjestelmäkokonaisuuden tuleviin ominaisuuksiin.

Toisen päivän teemana on Peppi-konsortio ja keynote-puhujana on FT Marjo Kamila, jonka esitys käsittelee palvelumuotoilun mahdollisuuksia kehittämisessä. Päivä jatkuu teemaryhmien sekä teknisen työryhmän kokouksilla.

Tilaisuus on avoin korkeakouluille ja sidosryhmille avoin, tervetuloa mukaan!

OHJELMA

Katso päivien monipuolinen ohjelma!

LISÄTIETOJA

Kysymykset päiviä koskien voi lähettää päivien suunnittelusta vastaaville Pauliina Halmeelle (a.pauliina.halme@gmail.com), Annamaria Ahoselle (annamaria.ahonen@lamk.fi) tai Tuomas Oramalle (tuomas.orama@metropolia.fi).

Liity konsortioon!

Liity konsortioon!

Peppi-konsortio on avoin kaikille suomalaisille koulutusorganisaatioille sekä Peppi-järjestelmään liittyviä palveluja tarjoaville yrityksille. Uusille jäsenille tarjotaan ohjelmistojen käyttöoikeus sekä oikeus osallistua järjestelmän kehittämiseen.

Konsortioon liittyvät organisaatiot maksavat liittymismaksun, jonka jälkeen ne maksavat palveluiden käytön laajuuden mukaisen kehittämismaksun. Kaikki korkeakoulujen maksut pohjautuvat laskennalliseen kokopäiväisten opiskelijoiden lukumäärään (FTE), ja kehittäjäjäseninä toimivien yrityksen maksut niiden toimialan liikevaihtoon.

Kiinnostuitko Peppi-konsortiosta? Haluatteko mukaan Suomen nopeimmin kasvavaan kehittäjäyhteisöön?

Ota yhteyttä konsortion toiminnanjohtaja Tuomas Oramaan ( tuomas.orama (at) metropolia.fi 050 401 3499).