Tervetuloa Peppi-kehittäjäpäiville 14.-15.6.2018!

9.5.2018

Tervetuloa Peppi-kehittäjäpäiville 14.-15.6.2018! Peppi-kehittäjäpäivät järjestetään 14.-15.6.2018 Hankenilla Helsingissä. Kaksipäiväiseen tilaisuuteen mahtuu ohjelmaa niin […]

Tervetuloa Peppi-kehittäjäpäiville 14.-15.6.2018!

Peppi-kehittäjäpäivät järjestetään 14.-15.6.2018 Hankenilla Helsingissä. Kaksipäiväiseen tilaisuuteen mahtuu ohjelmaa niin sisältöasiantuntijoille kuin teknisille taitajillekin. Ensimmäisen päivän ohjelmassa on yhteisen osuuden lisäksi ohjelmapolkuja, joissa käydään läpi mm. Pepin yhteisöllistä ylläpitoa teknisestä näkökulmasta, tulevia uusia ominaisuuksia sekä tuoreimmat kuulumiset liitännäisistä. Yhtenä päivien kantavana teemana on tiedolla johtaminen; miten Pepistä saatavaa dataa voidaan tehokkaasti hyödyntää koulutustoiminnan johtamisessa ja suunnittelussa.

Tilaisuuden ensimmäinen päivä on avoin kaikille korkeakouluille ja sidosryhmille avoin, tervetuloa mukaan!

Seminaarin toisen päivän teema on Peppi-konsortio. Päivä alkaa sisällöllisestä ryhmästä muodostettujen teemaryhmien sekä teknisen työryhmän kokouksilla, iltapäivä on varattu työpajatyöskentelylle. Toinen päivä on nimensä mukaisesti varattu konsortion sisäiselle työskentelylle.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

OHJELMA

Ks. Peppi-kehittäjäpäivien_2018-ohjelma

LISÄTIETOJA

Kysymykset päiviä koskien voi lähettää päivien suunnittelusta vastaaville Annamaria Ahoselle (annamaria.ahonen@lamk.fi) ja Pauliina Halmeelle (pauliina.halme@edumate.fi) tai Tuomas Oramalle (tuomas.orama@metropolia.fi).

Liity konsortioon!

Liity konsortioon!

Peppi-konsortio on avoin kaikille suomalaisille koulutusorganisaatioille sekä Peppi-järjestelmään liittyviä palveluja tarjoaville yrityksille. Uusille jäsenille tarjotaan ohjelmistojen käyttöoikeus sekä oikeus osallistua järjestelmän kehittämiseen.

Konsortioon liittyvät organisaatiot maksavat liittymismaksun, jonka jälkeen ne maksavat palveluiden käytön laajuuden mukaisen kehittämismaksun. Kaikki korkeakoulujen maksut pohjautuvat laskennalliseen kokopäiväisten opiskelijoiden lukumäärään (FTE), ja kehittäjäjäseninä toimivien yrityksen maksut niiden toimialan liikevaihtoon.

Kiinnostuitko Peppi-konsortiosta? Haluatteko mukaan Suomen nopeimmin kasvavaan kehittäjäyhteisöön?

Ota yhteyttä konsortion toiminnanjohtaja Tuomas Oramaan ( tuomas.orama (at) metropolia.fi 050 401 3499).